08-08-11

Professioneel en uniek logo

logistics logo, transport logo, best logo, logo ontwerp, portfolio logo ontwerp, carrerasdesign, creatief logo, herkenbaar logo

Dit logo heb ik ontworpen voor een transportbedrijf , logistics united. Door een beetje te spelen met de letters kwam ik op het idee om de i i 's boven elkaar te zetten en door te laten lopen om een straatbeeld te creeeren. De kleuren vond ik mooi passen bij elkaar zodat het een duidelijk en herkenbaar beeld kan worden.

logo ontwerpen, logo design, grafisch ontwerp, graische ontwerpen, vormgever, visitekaartje, grafische vormgever

21:55 Gepost door carrerasdesign | Permalink | Commentaren (2) | Tags: logo ontwerpen, logo ontwerp, logo design, grafisch |  Facebook |

04-08-11

Creatief logo voor future is today

fit, future is today logo, logo design, ontwerpen, huisstijl en logo ontwerp, professioneel logo, goedkoop logo ontwerp Dit logo heb ik ontworpen voor een bedrijf dat studenten inzet om bepaalde producten te creeeren en op de markt te brengen. De stijl die ik heb gekozen zou dus ook jongeren aanspreken. De letters die uit het vak zijn gehaald , hebben een schaduw zodat het ontwerp er precies uitspringt.

logo, modern logo, knap logo, goedkoop logo, stijlvol logo, logo ontwerp, logo design, grafisch ontwerp, huisstijl, visitekaartjes, logo en vistekaartjes, eigen logo ontwerpen, ontwerpen voor geld, gratis ontwerp, goedkoop logo, grafisch design, reklame, beletteringen, beletteringen logo, voertuigbeletteringen, ontwerp, ontwerpen, opl, grafisch design, freelance ontwerperreklameburo,carrerasdesign, beletteringen, ontwerpbureau, ontwerpen, zelf ontwerpen, illustrator, ai, eps, pdf, jpeg, jpg, schaduwlijn in logo, karaktervol logo, wat is een logo, beste loglogo, oterp, ontwerpen, grafisch ontwerp, ontwerpen, lgo design, huisstijl en logo, huisstijl, logos, letters en logo's , logosos, beste logo 2011, best logo 2010, trend in logos,

Spark , coaching logo

spark logo, coachingslogo, logo ontwerp, ontwerpen, logo 's makenVoor dit logo werd er gevraagd om de slagzin erin uit te beelden. Daarom heb ik gekozen voor een sparky lettertype, en een vlam die je talent laat vlammen. Het logo is duidelijk en herkenbaar en heeft toch helemaal een eigen touch en feeling.

 

logo design, logo ontwerp, professioneel logo, goedkoop logo, beste logos, carrerasdesign, free logo, eigen logo , uniek logo, reklame, reclame, huisstijl, visitekaartjes ontwerpen, huisstijl ontwerpen, huisstijl ontwerp, signs, grafisch design

Logo kapsalon

grafisch ontwerpen, kapster logo, mooi ontwerp, betaalbaar ontwerp, knap logo, logo ontwerpenVoor dit logo werd er gevraagd om duidelijk te maken dat er enkel met natuurlijke producten wordt gewerkt in het kapsalon.

Daarom kwam ik op het idee om een blaadje te gebruiken als uitgangspunt, en dit zodanig te styleren, dat het op een kapsel zou lijken.

danslessen logo

danslessen logo, logo ontwerp, grafisch ontwerper, creatief logo, betaalbaar logo, danslessen logo ontwerp, carrerasdesignDit logo , werd ontworpen met het idee dat het duidelijk moest zijn dat er danslessen worden gegeven in één dag, en één dansstijl.

Na wat brainstormen kwam ik op het idee om voor een dansend koppeltje kalenderblaadjes te zetten, waarop 1 dans en 1 dag staat.

logo voor website, slogan, ontwerpen, reclame.

Huisstijl eerst ontwerp

 

visitekaartje, afsprakenkaartje, huisstijl ontwerp, huisstijl voorbeeld, pdfEerst word er een huisstijl uitgewerkt in vorm van ontwerp. Hier kan de klant feedback op geven, en als het volledig conform de klant is kan het worden gedrukt.

Edon, logo ontwerp

logo ontwerp, grafisch ontwerpDe slagzin , uw start naar een groener leven, word ook weergegeven in het logo , bij de e van edon. Deze werd omgezet in een startknop , powerbutton. De drie balkjes staan voor een groene energiemeter omdat het een bedrijf is dat zich bezighoudt met het keuren van groene stroomcertificaten.