04-08-11

Logo kapsalon

grafisch ontwerpen, kapster logo, mooi ontwerp, betaalbaar ontwerp, knap logo, logo ontwerpenVoor dit logo werd er gevraagd om duidelijk te maken dat er enkel met natuurlijke producten wordt gewerkt in het kapsalon.

Daarom kwam ik op het idee om een blaadje te gebruiken als uitgangspunt, en dit zodanig te styleren, dat het op een kapsel zou lijken.

danslessen logo

danslessen logo, logo ontwerp, grafisch ontwerper, creatief logo, betaalbaar logo, danslessen logo ontwerp, carrerasdesignDit logo , werd ontworpen met het idee dat het duidelijk moest zijn dat er danslessen worden gegeven in één dag, en één dansstijl.

Na wat brainstormen kwam ik op het idee om voor een dansend koppeltje kalenderblaadjes te zetten, waarop 1 dans en 1 dag staat.

logo voor website, slogan, ontwerpen, reclame.

Huisstijl eerst ontwerp

 

visitekaartje, afsprakenkaartje, huisstijl ontwerp, huisstijl voorbeeld, pdfEerst word er een huisstijl uitgewerkt in vorm van ontwerp. Hier kan de klant feedback op geven, en als het volledig conform de klant is kan het worden gedrukt.

Edon, logo ontwerp

logo ontwerp, grafisch ontwerpDe slagzin , uw start naar een groener leven, word ook weergegeven in het logo , bij de e van edon. Deze werd omgezet in een startknop , powerbutton. De drie balkjes staan voor een groene energiemeter omdat het een bedrijf is dat zich bezighoudt met het keuren van groene stroomcertificaten.

26-05-11

HUIDTHERAPIE

huid, huidtherapie, logo ontwerp huid, huidspecialist, verzorging van de huid, grafisch ontwerp, ontwerpen, design, carrerasdesign, subtiel logo, rustig logo, strak logo, goedkoop logo, duidelijk logo, logo ontwerp, logodesign, Dit logo werd ontworpen met een subtiele link naar therapie, en huidverzorging, de potjes huidcreme op elkaar gestapeld wijzen ook op de hot stones die bekend zijn voor de massagetherapie. Dit duidt dan weer op een zachte aanpak.

Het logo is ook gemaakt met lichte en subtiele kleuren, omdat het niet echt past bij een huidtherapist om drukke en grote bombastische letters en symbolen te gebruiken.

Logo ontwerp door CarrerasDesign

 

reclame, ontwerpen, grafisch, visitekaartjes, reclamebureau, huisstijl, gafsiche vormgevers, grafische vormgevers, grafische vormgever, grafisch ontwerpen

12:00 Gepost door carrerasdesign in Logo beauty and welness | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

19-05-11

flora love

tulpenbedrijf logo, carrerasdesignlogo, flora logo, floralove, floralove logo, grafisch ontwerp melissa, carrerasdesign, carreras ontwerpen, liefde voor ontwerpen, illustrator ontwerpen, goedkoop logo ontwerpen, grafisch, design, huisstijl design

20:36 Gepost door carrerasdesign | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |