20-01-13

make up shop logo ontwerp-grafisch ontwerp

make up,beauty, beauty logo, webshop logo, logo design, vector ontwerp, grafisch ontwerp, grafische ontwerpers, grafische ontwerpen, vector logo, uniek logoDit logo werd ontworpen voor een online make up shop. De e staat voor een makeup - oogschaduw - potje.

Zo is het voor toekomstige klanten meteen duidelijk dat het hier om een make-up shop gaat, enkel bij het zien van het beeldmerk.

 

04-08-11

Logo kapsalon

grafisch ontwerpen, kapster logo, mooi ontwerp, betaalbaar ontwerp, knap logo, logo ontwerpenVoor dit logo werd er gevraagd om duidelijk te maken dat er enkel met natuurlijke producten wordt gewerkt in het kapsalon.

Daarom kwam ik op het idee om een blaadje te gebruiken als uitgangspunt, en dit zodanig te styleren, dat het op een kapsel zou lijken.

Huisstijl eerst ontwerp

 

visitekaartje, afsprakenkaartje, huisstijl ontwerp, huisstijl voorbeeld, pdfEerst word er een huisstijl uitgewerkt in vorm van ontwerp. Hier kan de klant feedback op geven, en als het volledig conform de klant is kan het worden gedrukt.

26-05-11

HUIDTHERAPIE

huid, huidtherapie, logo ontwerp huid, huidspecialist, verzorging van de huid, grafisch ontwerp, ontwerpen, design, carrerasdesign, subtiel logo, rustig logo, strak logo, goedkoop logo, duidelijk logo, logo ontwerp, logodesign, Dit logo werd ontworpen met een subtiele link naar therapie, en huidverzorging, de potjes huidcreme op elkaar gestapeld wijzen ook op de hot stones die bekend zijn voor de massagetherapie. Dit duidt dan weer op een zachte aanpak.

Het logo is ook gemaakt met lichte en subtiele kleuren, omdat het niet echt past bij een huidtherapist om drukke en grote bombastische letters en symbolen te gebruiken.

Logo ontwerp door CarrerasDesign

 

reclame, ontwerpen, grafisch, visitekaartjes, reclamebureau, huisstijl, gafsiche vormgevers, grafische vormgevers, grafische vormgever, grafisch ontwerpen

12:00 Gepost door carrerasdesign in Logo beauty and welness | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |